Към съдържанието
Меню
The Wine Inside
Блог за вино, пътешествия и култура
Начало
За мен
Пишете ми
…вкл. и с персонифицирани бъчви…
февруари 15, 2016
февруари 15, 2016
3872 × 2592
DSC_0060
Previous Image
Next Image
Вашият коментар
Отказ
Δ
Меню
Меню
Начало
За мен
Пишете ми
Пътешествия
Пико – вино, изстискано от камъка
Дипломация във Ви(е)на
Отбивки: Винарна „Старо Оряхово“
Sharpham vs. Champagne – английският отговор
“Боровица” – когато изборът ти се казва “България”
“Шато Копса” – вино сред лозята
“Драгомир” – с малки стъпки към върха
Време за бъчви!
Клостернойбург – манастирът, който „диша“
Мадейра – вино от вулкана, Португалия
Вила Нова ди Гая – домът на портвайна
Внимание: „дефект“ във виното!
Европредседателството започва на DiVino.Taste 2017
The Wine Inside на две години – има още какво да видите!
„Орбелус Ритъм & Вино“ – за „музиката“ от бутилките
“Винария 2017”: В „Града на виното“ да бъдем ценители, а не варвари
Сурва, винена година!
След Divino.Taste 2016: Дни за размисъл
Какво очаквам от DiVino.Taste 2016
Виното като парфюм – за рисковете от подражанието
Винени ескизи
Защо „Световното по вино“ се проведе медийно пред „празни трибуни“
Да поговорим за реклама
7 причини да изберем българското вино
“Винария 2016” – един по-различен ракурс
С енолога Мария Стоева за „Брета“ във виното – дефект или тероарна изява?
Димитър Николов, WSAB: У нас все още винените любители повече инвестират в знанията си от професионалистите
Николай Колев, “Deuce Winery”: Ще виждате вината ни само когато годината е отлична, а продуктът – безкомпромисен!
Каролайн Гилби, MW: България има нужда от лични истории, вдъхновени от виното
Емил Коралов: При виното трябва много мисъл
Протагонисти
Милица Зикатанова: Най-важното ни послание е, че избите в Мелнишкия регион сме обединени в усилията си
Йордан Желев, Визионерът
Галина Михайлова, „Мис Свят България“ 2016: “Българското вино може да намери нови 120 посланички в целия свят!”
Алекс Велянов: Трябват ни по-обособени винени региони
The New WINEration: Георги Ванков за #ВарнаWINEkend
Мария Стоева – за дъба и виното: „По-важно е не да угодиш на пазара, а да си полезен на потребителя“
Курт Ангерер: „Най-важният въпрос е дали едно вино е добро или не“
Кеничи Охаши, MW: „Чрез виното трябва да представяте и своята култура“
Константинос Лазаракис, MW: „Към балканските вина трябва да се подхожда персонално!“
Галина Нифору: Винената „дипломация“ може да обедини Балканите
Винени проекти: “Мелвино”
Яна Петкова: „Трябват „винени апостоли“, за да направим промяната“
Анна Пюскюлева, “Elvinos”: Ще покажем новото лице на българското вино
Иво Върбанов: “Българските изби започват да работят като екип”
Масимо Ацолини: “Важно е избите да си сътрудничат”
Биляна Маринова, „Шато Бургозоне“: За да успеем на външните пазари, трябва да надминем очакванията
Милица Зикатанова, „Вила Мелник“: Светът ще научи за българското вино чрез местните сортове
Асен Цеков: “С времето клиентите ни стават наши приятели”
Родриго Ленкастър: „Най-важното е да не губиш автентичността си“
Ексклузивно за The Wine Inside: „Разказвам на хората не само за шерито, но и за нашите традиции – за испанската култура“
“Виното е емоционален продукт – трябват посланици, които да разказват истории”
Ексклузивно за The Wine Inside: „Еспериментираме с дива ферментация, изграждаме собствена стилистика“
Ексклузивно за The Wine Inside: „Бъдещето е на българските тероарни вина“
Ексклузивно за The Wine Inside: „Когато произвеждаш един продукт в България, е важно да си оценен най-вече сред хората, които живеят тук“
Винени ревюта: Шардоне барик 2012 от Шато Бургозоне, България
Начало
За мен
Пишете ми
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here:
Cookie Policy
Коментар
Абонирай се
Абониран
The Wine Inside
Sign me up
Already have a WordPress.com account?
Log in now.
The Wine Inside
Настройки на изглед
Абонирай се
Абониран
Регистрация
Влизане
Copy shortlink
Report this content
View post in Reader
Manage subscriptions
Прибиране на прозореца